lördag 14 februari 2009

Feel the H.E.A.T.

Tro't eller ej, det finns bra låtar som är med i Melodifestivalen. H.E.A.T. gick vidare med sin låt "1000 Miles", en rocklåt som inte bara hårdrockare kunde gilla. Måns Zelmerlöv gick också ganska väntat vidare med sin "Hope And Glory". Sen hade vi bottenskrapet med Markoolio och Leif Lagga eller vad han nu hette. Markoolios låt lät som ett skämt och bara titeln på LL:s, "Jag Ska Slåss I Dina Kvarter" gör att man vill gräva ner sig djupt nånstans och glömma bort allting. Men det som jag tänkte på mest under hela programmet var programledaren. Vad egentligen gör Petra Mede där? Hon har tråkiga skämt, låter allmänt onaturlig och går ofta över gränsen. Kunde de inte ha haft kvar Luuk, han var i alla fall lite rolig nu och då. Hoppas att de gör sig av med henne tills nästa år. Men trots Petra Plastig och några trumhinne-explosioner så klår den andra deltävlingen den första med hästlängder. Nu kan vi hoppas att nästa deltävling blir ännu lite bättre. Men jag har lärt mig en läxa, jag skaffar öronproppar tills dess.

Ska titta på Bruce, Den Allsmäktige nu, jag är inte säker på om man egentligen ska titta på den som kristen men jag gör nog det ändå. Behöver få skratta lite, det var ju inte så att man fick göra det nåt värst vidare mycket efter Medes skämt.

8 kommentarer:

  1. Tja Johannes!
    Du är ju grym på att skriva! En riktig recensör! Härligt!Fortsätt skriva, öva dig i din kreativitet. Du har det i dig!

    Angående filmval rekommenderar jag Evan Almighty. Tyckte den var mycket bättre än Bruce Almighty. Och du behöver nog inte oroa dig över filmvalet som kristen. Däremot tycker jag du ska tänka över om du verkligen ska sitta framför Melodifestivalen!?! Du måste va nogrann med vad du fyller dig med, som du nog vet att jag brukar säga! Framför allt som ska bevaras, må du bevara ditt hjärta Johannes!

    Bless You!
    /Mikael

    SvaraRadera
  2. Man får tacka för komplimangen. Alla andra tycker att jag skriver för krångligt.
    Att jag tittade på Bruce Almighty var för att den gick på tv just då. Har faktiskt inte sett Evan Almighty än, ska nog göra det någon gång. Och så du bara vet, jag försöker att hålla en distans och att inte ta in det som är dåligt (bl.a. Medes skämt) med Melodifestivalen. Men vissa saker kan va kul, H.E.A.T:s låt t.ex. Om du inte har hört den än så tycker jag att du ska kolla upp den så fort du kan. Vet inte om man kan lyssna på den än, låtarna får ju inte spelas på radio tills de åkt ut eller vunnit.

    SvaraRadera
  3. Ojdå, slutet gick bort.
    Bless på dig också :)

    //Johannes

    SvaraRadera
  4. Hörru Grahn ta bort DIF frånomröstningen.. Det får dig bara att se ut som ett skämt med noll koll!

    SvaraRadera
  5. Det var meningen som ett skämt fredde och tyvärr så kan jag inte ta bort djurgården för att då raderas alla röster. Men jag ska ändå byta omröstning nu, ge gärna tips på några jag kan ha.

    SvaraRadera
  6. Men det roliga är ju att någon har röstat på Djurgården, så helt otroligt är det ju inte ;)

    SvaraRadera
  7. Bra recension. Tyckte också att HEAT var bäst men så är jag också något av en freak när det gäller 80-tals hårdrock. Hoppas att du såg Bruce den allsmäktige, klart att man får skoja om sådana saker. Även Life of Brian med Monty Pythongänget är en höjdare om man har den sortens humor.

    SvaraRadera
  8. Tackar, tackar! Jo jag såg Bruce Den Allsmäktige, det var aningen ironiskt det jag skrev men det kanske inte kom ut riktigt. Kul att någon annan än de man känner letar sig in på bloggen. (Jag gissar att det var för att jag följer din blogg.) Jag hoppas att det gick bra att jag tog idén till titeln på mitt nästa inlägg från dig. "15-0 till antidemokraterna" var klockren och jag kom inte på vad annars jag skulle skriva. Jag skrev dock om den till "Första setet till antisemiterna" Jag får be om ursäkt om du känner dig "stött" nu. ;)

    SvaraRadera